Arbeta hos oss 2022-02-08T09:03:19+00:00

Arbeta hos oss på Ivars Verktyg!

Oavsett om vi för tillfället söker medarbetare eller inte så är vi alltid intresserade av dig med rätt vilja, inställning och kompetens. Tveka därför inte att höra av dig med CV eller via telefon – du kan mycket väl vara en resurs vi vill knyta till oss!

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande jobb från konstruktion till färdigt verktyg. Vi arbetar i CAD/CAM-programmet Siemens NX. Vår maskinpark är modern med bl a styrda fräsmaskiner (3/5-axliga) och sänkgnist med c-axel och verktygsväxlare. Vi håller till i ljusa öppna lokaler.

Nedan kan ni läsa om de tjänster som finns lediga hos oss just nu!

Självgående CAM-Beredare – Heltid

Dina arbetsuppgifter

Som verktygsmakare/CAM-beredare sköter du all programmering, beredning och tillverkning för CNC maskiner.
Ritningarna förbereds i Siemens NX sedan programmerar och riggar du maskiner av märket Deckel Maho, för att sedan sätta igång arbetet med att fräsa och tillverka verktygen.

Din profil

Vi ser att du har en verkstadsteknisk utbildning eller/och erfarenhet inom yrket. Du är bekant med Siemens NX och har goda kunskaper inom beredning, ritningsläsning CNC fräsning. Som person måste du ha förmåga att arbeta självständigt, driva dig själv och ta eget ansvar. Du är noggrann och har ett extra öga för detaljer.

Ansökan

Vi arbetar med löpande ansökningar och urval och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

För att ansöka om tjänsten kontakta oss på 070-52 815 92 eller soren@ivarsverktyg.se
Sista ansökningsdag: 2018-12-15

Verktygsmakare / CAM-Beredare – Heltid

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av sänkgnistning, inpassning av verktygsdelar, problemlösning samt övrigt förekommande verktygsmakar arbete. Du kommer även ha CAM-beredning med 3 till 5 axliga maskiner.  I din roll är du med genom hela projektet från början till färdigt verktyg.

Din profil

Vi ser helst att du är en erfaren verktygsmakare, gärna av form eller pressgjutningsverktyg men kan även vara en yngre person som har intresse och driv för att lära sig ett spännande och intressant yrke. God samarbetsförmåga och serviceanda krävs då vi på företaget arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Ansökan

Vi arbetar med löpande ansökningar och urval och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

För att ansöka om tjänsten kontakta oss på 070-52 815 92 eller soren@ivarsverktyg.se.

Lösningsfokuserad Konstruktör – Heltid
(tjänsten är tillsatt)

Denna tjänst har blivit tillsatt men vi tar gärna emot ansökningar för framtida anställningar.

Ansökan

För att ansöka om tjänsten kontakta oss på 070-52 815 92 eller soren@ivarsverktyg.se